BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Заключителен информационен ден по проекта AGROINNOECO

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Българската търговско-промишлена палата и БИМЕК ви канят на информационен ден по проект AGROINNOECO, който е насочен към подкрепа развитието на иновативното предприемачество в сектора на агроиндустрията. Събитието ще се проведе на 30 май 2019 г. (четвъртък), от 11:30 ч., в зала Б на БТПП, ул. Искър № 9, София.

Специално внимание по време на информационния ден ще бъде отделено за Виртуалния Хъб (http://virtualhub.agroinnoeco.eu/) - платформа с 14 обучителни курса за повишаване ключовите умения и качества на предприемачи при разписване на успешен бизнес план.  Обучаващите се във виртуалната платформа могат да проверят своите знания чрез попълване на он-лай въпросници за оценка. Платформата е отворена за всеки, който иска да подобри квалификацията си, като за целта се изисква предварителна регистрация.

Участниците в информационния ден ще бъдат запознати с проведените практически пилотни обучения в периода февруари - март 2019г., които имаха за цел да представят основните стъпки при разработването на бизнес план. Курсовете съдържаха теоретична и практична част, бяха предвидени и индивидуални консултации за маркетинг анализи, прогнозиране на парични потоци, бюджет и търговски прогнози. Професионалните менторинг и коучинг сесии бяха проведени от опитни експерти и консултанти в сферата на бизнес управлението и кариерното развитие в предприемаческа среда.

На успешно завършилите участници в пилотната схема ще бъдат издадени сертификати за преминали курсове по Предприемачество и Бизнес Мениджмънт.

Ето и програмата за информационния ден:

  • 11:15-11:30  Регистрация на участниците
  • 11:30-11:40  Официално откриване и приветствие
  • 11:40-12:00  AGROINNOECO –  Цели и дейности на проекта, представяне на  електронната платформа Виртуален Хъб http://virtualhub.agroinnoeco.eu/ - Представител на Дирекция „Европейска интеграция и проекти“
  • 12:00-12:20  Проведени пилотни обучения за разписване на бизнес план в сферата на агро предприемачеството – резултати и изводи
  • 12:20-12:30  Връчване на сертификати по Предприемачество и Бизнес мениджмънт
  • 12:30-13:00  Обяд и приключване

Моля да потвърдите Вашето участие в срок до 29.05.2019 г. (сряда) като изпратите e-mail до: projects2@bcci.bg. За допълнителна информация: Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти”, тел.: 02/8117556.

             
            Участието в информационния ден е напълно безплатно!

       

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие