BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Тестове за оценка при кандидатстване за работа или обучение

Случвало ли ви се е да правите тест за работа? Смятате ли, че един тест може да помогне да получите обективна и честна оценка на способностите ви? Ние, в проект Генеус, се заехме с амбициозната задача да разработим Тестове за представяне и способности, които равнопоставят половете. Използването на такива тестове за получаване на образование или за работа, може да подобри шансовете и в същото време значително да намали степента на отпадане от училище, да подобри успеваемостта, да предостави по-точна диагностика на ефективността, като по този начин допринесе за равни възможности за образование и професионално развитие на мъжете и жените.

Проектът е на етап, в който тестовете са разработени, но за да бъдат стандартизирани е необходимо достатъчен брой хора с различно образование и професионален статус да го направят. Ще сме благодарни, ако помогнете за това и попълните следните тестове, в зависимост от статуса ви:

-        Ако работите: http://paol.iscap.ipp.pt/iscapsurvey/index.php?sid=71768&lang=bg

-        Ако все още учите: http://paol.iscap.ipp.pt/iscapsurvey/index.php?sid=87692&lang=bg

-        Ако сте безработен: http://paol.iscap.ipp.pt/iscapsurvey/index.php?sid=13245&lang=bg

Ако желаете да получите достъп до инструментите, разработени по проекта, когато бъдат готови, можете да споделите с нас Вашите контактни данни на: bimec@bimec-bg.eu и ние имаме грижата да ви ги изпратим.

Благодарим!

  

Този проект се финансира с подкрепата на Европейската комисия. Настоящото съобщение отразява единствено мнението на автора и Комисията не носи отговорност за информацията, която се съдържа в него.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие