BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Разрешаване на конфликти и подобряване на комуникациятаТози инструмент е създаден, използвайки теоретична основа и практически методи от Позитивната Психология. Той цели да помогне на клиента да погледне от друга гледна точка на конфликта, срещу който е изправен. Има 2 основни цели на инструмента. 1) да предостави възможност на клиента да види една по-човечна страна на опонента си в конфликта и така да открие някои прилики или поне неща, които да уважава в него; 2) да формулира решение, което може да му помогне да подобри ситуацията.

Можете да изпробвате инструмента онлайн тук: https://bit.ly/37wVkuU 

Видео урок за инструмента, описание и указание за начина му на използване за консултиране извън онлайн приложението и допълнителни материали можете да намерите тук: https://bit.ly/2VJJJ8N 

Ще сме благодарни да ни изпратите обратна връзка за онлайн инструмента на електронен адрес: bimec@bimec-bg.eu

          

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие