BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Представяне на резултатите на проект "Ре-Старт"

На 26 юни Бимек представи в специално събитие програмата, разработена по проект Ре-Старт. Дейностите по програмата са разработени специално за жени, които не са работили известно време и имат нужда от помощ за да си намерят отново работа.



Програмата на Ре-старт им помага да откривят нови решения, чрез методи от позитивната психология и да осъзнаят потенциала си, за който може и да не са подозирали до този момент, да планират съответните  първи стъпки, за да продължат напред в намирането на мечтаната работа.

Програмата беше представена в интерактивен уъркшоп, в който представители на организации работещи с  майки имаха възможност сами да опитат част от дейностите по програмата. Така те имаха възможност да усетят въздействието на дейностите, преди да ги предложат на майките, на които предстои да се връщат на работа.

 

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие