BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Отново на работа - но как?

Ако е дошъл е моментът да се завърнете отново на работа, програмата Re-Start ще ви помогне да направите това. Включете се в това интересно приключение, за да изясните визията за бъдещето си, да откриете нови възможности и да създадете мрежи за подкрепа с цел постигане на професионална реализация.

Дейностите в Re-Start ще ви доведат до откриването на нови решения, тъй като програмата е разработена, за да ви помогне чрез методи от позитивната психология  да осъзнаете потенциала си, за който може и да не сте подозирали до този момент, и да планирате съответните си първи стъпки, за да продължите напред в намирането на мечтаната работа.

Включете се сега на сайта на програмата Re-Start. Всички преминали през дейностите на Re-Start през месец юни, могат да ни помогнат да подобрим програмата като ни дадат обратна връзка тук, а ние ще се отблагодарим с подарък - безплатна коучинг сесия от Бимек.

Ако имате въпроси свържете се с нас на имейл: bimec@bimec-bg.eu или на телефон 0885049557.

 

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие