BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Онлайн инструмент за оценка на удовлетвореността в работатаТози инструмент е създаден да работи с клиента (служителя) за оценка на нивото на удовлетвореност от работата му и ако има нужда, да помогне за намиране на начини за подобрение. Онлайн версията на инструмента може да се използва от служителите и за самостоятелна работа и самооценка.
Инструментът дава възможност да се оцени настоящата удовлетвореност от работата, след това да се открият факторите, които влияят негативно върху нея. Третата стъпка е свързана с разпределяне на тези фактори според това на какво ниво може да се търси подобрение - лично, екипно или организационно. В последия етап се прави план за действие за постигане на по-висока удовлетвореност.

Можете да изпробвате инструмента онлайн тук: https://socs-project.eu/bg/io4-toolset-4/io4-tool/io4-toolset/ 

Видео урок за инструмента, описание и указание за начина му на използване за консултиране извън онлайн приложението и допълнителни материали можете да намерите тук: https://socs-project.eu/bg/io4-toolset-4/io4-tool/

Ще сме благодарни да ни изпратите обратна връзка за онлайн инструмента на електронен адрес: bimec@bimec-bg.eu

 
 
Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие