BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Нов инструмент за бизнес развитие: Канава за бизнес модел със символи

Щастливи сме да споделим, че работата по проект SOCS върви успешно напред.

В края на 2020 проведохме третата среща по транснационалния ни проект за разработване на инструменти за организационно развитие на базата на работа със символи. Всички партньори обсъдиха онлайн чрез Zoom напредъка до момента. Всички следваме графика на проекта и в момента посвещаваме усилията си за превод на видеоуроците, които създадохме за по проекта инструменти, на всички езици на партньорските държави.
Бихме искали да използваме възможността да ви представим първия инструмент на Интелектуален продукт 1  - Канава за бизнес модел със символи. Този инструмент, разработен от австрийския партньор Хафелекар, прилага иновативна комбинация от работа със символи и метода Канава за бизнес модел, разработен от Александър Остервалдер (https://www.strategyzer.com). Резултатът е лесен за използване инструмент, който да се прилага от МСП при разработването на нови продукти и услуги.

За да улесни прилагането на инструмента и работата на консултантите, които ще го използват, Хафелекар създадоха Ръководство за приложение и обучително видео, представящи стъпките за прилагане на инструмента.

Можете да гледате видеото тук:


Следващата стъпка ще бъде разработването на уебсайта на проекта (https://socs-project.eu/) на интерактивната онлайн версия на този инструмент.

Ще ви информираме за най-новите разработки на инструментите на SOCS.
                        
Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие